| Autoru |
Poruka |
|
kozzz
|
Tema posta: Re: Skalari (Pterophyllum scalare) Poslato: Sre Sep 10, 2008 3:11 pm |
|
 |
| aktivan član |
 |
Pridružio se: Ned Mar 09, 2008 10:53 am Postovi: 370 Lokacija: Vrsac
|
Vladan je napisao: Sve u svemu,uglavnom ljudi uglavnom drze skalare i sl.,pa predju na afrikance.... i ja spadam u ovu kategoriju... a skalare sam drzao nekoliko godina u kombinaciji sa neonkama... 
| Vrh |
|
 |
|
MarkoZmaj
|
Tema posta: Re: Skalari (Pterophyllum scalare) Poslato: Sre Sep 10, 2008 3:15 pm |
|
 |
| veoma aktivan član |
 |
Pridružio se: Uto Mar 11, 2008 10:17 am Postovi: 758 Lokacija: Simanovci-West Side
|
Prvo je bila japanka u tegli (ne racunajuci caletov akv od 500l sa piranama) pa gupi pa skalari pa nigrosi i onda ostali ameri  Mada imao sam i afrikance 
_________________ CIA- Cichlid Investigation Agency
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dario
|
Tema posta: Re: Skalari (Pterophyllum scalare) Poslato: Pet Sep 12, 2008 1:50 am |
|
 |
| korisnik u razvoju |
 |
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 11:11 am Postovi: 61
|
Na afrikance bi tesko presao,ameri su zakon,ali prve ribe su mi bile zivorotke,japanke i americki ciklidi (nigrosi) tako da..... Skalare sam uvek gajio i uvek su ih gajiti,fascinantna i prelepa vrsta. 
_________________ Cichlasoma
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Atila
|
Tema posta: Re: Skalari (Pterophyllum scalare) Poslato: Uto Jun 01, 2010 8:16 pm |
|
 |
| korisnik u prolazu |
Pridružio se: Sub Maj 29, 2010 1:43 am Postovi: 2 Lokacija: Nis
|
|
Fascinantna vrsta! Trenutno imam 4 prugasta i 2 potpuno crna. Pozdravljam sve korisnike foruma. Uzivajte
|
|
| Vrh |
|
 |
|
marince
|
Tema posta: Re: Skalari (Pterophyllum scalare) Poslato: Uto Jun 01, 2010 9:12 pm |
|
 |
| Administrator |
 |
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 9:14 am Postovi: 2342 Lokacija: Velika Plana
|
Pozdrav i tebi Atila. Nadam se da ćeš nam pokazati slike svojih lepotana. Uživaj i ti. 
_________________ Što možes danas, ostavi za sutra...
...jer si uz ciklide od ranoga jutra
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stsasa
|
Tema posta: Re: Skalari (Pterophyllum scalare) Poslato: Čet Jun 03, 2010 9:39 pm |
|
 |
| korisnik u prolazu |
Pridružio se: Ned Nov 22, 2009 7:16 pm Postovi: 17
|
|
Meni su skalari jedne od najdrazih riba i uvek zastanem ispred akvarijuma sa njima. Drzao sam malavi, tanjganjiku, viktoriju i ponesto amerikanaca ali skalari su mi uvek bili dragi pa sam ih sa vremena na vreme drzao. Mislim da se retko (bar u Novom Sadu) mogu naci stvarno kvalitetni primerci (posebno trikolori a nekih varijeteta i nema kod nas). Vole zivu hranu. Nisu skupi ni oni iz uvoza i stvarno mi nije jasno zasto trgovci ne uvezu neke varijetete kojih kod nas nema a koje bih rado imao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DanTana
|
Tema posta: Re: Skalari (Pterophyllum scalare) Poslato: Pet Jun 04, 2010 1:54 am |
|
 |
| Prijatelj sajta |
 |
Pridružio se: Pet Apr 25, 2008 9:30 pm Postovi: 629 Lokacija: Jagodina
|
|
Baš zato što nisu skupi pa nemogu da zarade na njima kao na ostalim ribama, a trgovci ko trgovci njih ne zanima šta ko voli, već samo ono za šta mogu na brzinu da drmnu dobru lovu.
_________________ DanTana
|
|
| Vrh |
|
 |